MASCOT® Kedeldragt med knælommer SAFE CLASSIC

1.199 kr.

Med MASCOT® SAFE CLASSIC kedeldragt er du sikret komfort og holdbarhed på arbejdet. Praktiske knælommer og slidstærkt materiale. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991401665131882 Kategori:

Med MASCOT® Kedeldragten med knælommer SAFE CLASSIC kan du være sikker på at have det bedste arbejdstøj til enhver opgave. Denne kedeldragt er designet til at yde optimal beskyttelse og komfort under arbejde, uanset om du arbejder indenfor eller udendørs. Lavet af 65% polyester og 35% bomuld, er denne kedeldragt både slidstærk og behagelig at have på.

Takket være Teflon®-behandlingen er denne kedeldragt smudsafvisende, så du kan arbejde frit og uden bekymringer for pletter eller snavs. De slidstærke trenalssømme forlænger produktets levetid og sikrer, at du kan have glæde af denne kedeldragt i lang tid fremover.

En af de mange fordele ved denne kedeldragt er de praktiske knælommer, som giver dig mulighed for at indsætte knæpuder og arbejde komfortabelt, selv når du skal arbejde på knæ. Dette er især nyttigt, hvis du arbejder på hårde overflader i længere perioder af gangen.

Denne kedeldragt har også elastik og læg i ryggen, hvilket giver dig bevægelsesfrihed og en behagelig pasform hele dagen. Du kan nemt justere dragten, så den passer perfekt til din krop, så du kan arbejde ubesværet og effektivt.

Med adgang til benklæder inden under fra begge sider er denne kedeldragt nem at tage af og på, hvilket sparer dig tid og besvær, når du skal skifte tøj. Dette gør det også nemmere for dig at justere temperaturen under arbejdet, så du kan arbejde optimalt under alle forhold.

Uanset hvilket arbejde du skal udføre, vil MASCOT® Kedeldragten med knælommer SAFE CLASSIC være din pålidelige partner, der sikrer din sikkerhed og komfort, mens du arbejder. Investér i dette kvalitetsprodukt og oplev forskellen ved at have det rette arbejdstøj til enhver situation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MASCOT® Kedeldragt med knælommer SAFE CLASSIC”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.