MASCOT® Kedeldragt med knælommer INDUSTRY

799 kr.

Beskyt dine knæ og vær komfortabel hele dagen med MASCOT® Kedeldragten INDUSTRY. Holdbarhed og funktionalitet i fokus – perfekt til dit arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400234107591 Kategori:

Med MASCOT® Kedeldragten med knælommer INDUSTRY er du garanteret komfort og funktionalitet hele dagen lang. Lavet af slidstærkt materiale bestående af 65% polyester og 35% bomuld, denne dragt er designet til at holde til selv de mest krævende arbejdsopgaver.

Denne kedeldragt er udstyret med trenalssømme, der forlænger produktets levetid og sikrer, at den kan klare selv de hårdeste arbejdsbetingelser. De ergonomisk formede bukseben er konstruerede efter kroppens naturlige bevægelser, hvilket giver dig ubegrænset bevægelsesfrihed hele dagen, så du kan fokusere på dit arbejde uden at blive hæmmet af ubehagelige tøj.

Med knælommerne på denne kedeldragt kan du arbejde på knæene uden at bekymre dig om slid eller ubehag. Knælommerne giver ekstra beskyttelse og komfort, mens du udfører opgaver, der kræver en lavere arbejdsposition.

En D-ring til nøgler eller ID-kort tilføjer en ekstra praktisk funktion til dragten, så du altid har vigtige ting lige ved hånden. Den smarte adgang til benklæder fra begge sider gør det let at skifte eller tage ekstra beklædningsgenstande på, uden at du behøver at fjerne hele dragten.

Med MASCOT® Kedeldragten med knælommer INDUSTRY er du sikret en pålidelig og holdbar arbejdsdragt, der fuldt ud lever op til dine behov og forventninger. Gør dig klar til en produktiv og behagelig arbejdsdag med denne kvalitetskedeldragt, der er designet til at hjælpe dig med at præstere dit bedste uanset arbejdsopgave.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MASCOT® Kedeldragt med knælommer INDUSTRY”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.