Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Tomato Red/AntrazitGrå-3XL

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Opdag den ultimative FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke i en frisk tomatrød farve. Den perfekte kombination af stil og funktion til din arbejdsdag. Er du klar til at skille dig ud?

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195308908 Kategori:

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke i den iøjnefaldende farve Tomat Rød/Antrazit Grå vil være det perfekte valg for dig, der ønsker både stil og funktionalitet i dit arbejdstøj. Denne arbejdsjakke er designet med fokus på detaljer og komfort, hvilket gør den ideel til lange arbejdsdage.

Det forlængede bagstykke med læg giver dig øget bevægelighed og komfort, så du kan udføre dine opgaver uden besvær. Det smarte panel over lynlåsen i front tilføjer et moderne touch til jakken og sikrer, at du altid ser præsentabel ud på arbejdspladsen.

Forstærkede albuer giver ekstra holdbarhed og beskyttelse til de områder, der er udsat for slid. De to rummelige stiklommer giver mulighed for opbevaring af dine mest nødvendige redskaber og personlige ejendele, mens de to brystlommer med klap og den højre med strop og D-ring til fæstning af f.eks. ID-kort, giver dig let adgang til de ting, du har brug for.

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke er ikke kun praktisk, men også stilfuld. Den iøjnefaldende kombination af Tomat Rød og Antrazit Grå vil få dig til at skille dig ud fra mængden og bringe lidt farve og personlighed ind i din arbejdsdag.

Uanset om du arbejder inden for byggeri, håndværk, eller andre fysiske erhverv, vil FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke være en pålidelig og stilfuld ledsager. Invester i kvalitet, komfort og stil med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke, og lad din personlighed skinne igennem på arbejdspladsen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Tomato Red/AntrazitGrå-3XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.