Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-XL

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Opdag den ultimative arbejdsjakke med FE-Engel Galaxy i str. XL i stilfuldt antrazitgrå og sort. Perfekt forening af komfort og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195307915 Kategori:

Tag din arbejdsstil til nye højder med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken. Denne arbejdsjakke er mere end bare praktisk, den er en nødvendighed for den moderne arbejder, der kræver både funktionalitet og stil. Designet i en elegant antrazitgrå og sort farvekombination vil denne jakke ikke kun hjælpe dig med at holde dig varm og beskyttet under lange arbejdsdage, men vil også give dig et sofistikeret og professionelt udseende.

Med et forlænget bagstykke og læg er denne jakke skabt til at give dig optimal bevægelighed, så du kan udføre dine opgaver med Lethed og komfort. De forstærkede albuer sikrer dig ekstra beskyttelse og holdbarhed, mens de to rummelige stiklommer og to brystlommer giver dig masser af opbevaringsmuligheder til værktøj, kort eller andre nødvendigheder.

Det elegante panel over lynlåsen i front tilføjer et strejf af stil til jakken, der skiller sig ud fra mængden. Den højre brystlomme er endda udstyret med en praktisk strop med en D-ring, så du nemt kan fastgøre dit ID-kort eller andre genstande. FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken er ikke kun en jakke – det er en livsstil. Vælg kvalitet, funktionalitet og stil med denne fantastiske arbejdsjakke, og tag din arbejdsdag til nye højder.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.