Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Surfer Blue/Sort-2XL

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Opdag den ultimative arbejdsjakke med FE-Engel Galaxy. Høj kvalitet, maksimal komfort og stilfuldt design. Perfekt til enhver professionel. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195308873 Kategori:

Træd ind i en verden af uovertruffen komfort og funktionalitet med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke i Surfer Blue/Sort. Denne arbejdsjakke er designet til at imødekomme dine behov på arbejdspladsen med sine smarte detaljer og holdbare materialer.

Med en forlænget bagstykke og læg for øget bevægelighed kan du let bevæge dig frit og komfortabelt, uanset hvad dagen bringer. Det forstærkede materiale ved albuerne sikrer dig ekstra beskyttelse og holdbarhed, mens panelet over lynlåsen i front giver et stilfuldt touch til jakken.

Du vil elske de to rummelige stiklommer, som giver dig masser af plads til opbevaring af dine værktøjer og personlige ejendele. De to brystlommer med klap giver dig endnu mere opbevaringsplads, og den højre lomme har endda en praktisk strop med en D-ring til fæstning af f.eks. ID-kort eller nøgler.

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke i Surfer Blue/Sort er ikke bare en jakke – det er din pålidelige partner på arbejdspladsen, der giver dig den støtte og komfort, du har brug for, mens du knokler igennem dagen. Tag styringen over din arbejdsdag med denne topkvalitets arbejdsjakke og lad din produktivitet og velvære blomstre.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Surfer Blue/Sort-2XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.