Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Sort/Antrazitgrå-S

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Opgrader dit arbejdslook med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken. Holdbarhed og smart design i ét – perfekt til den moderne håndværker.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195308869 Kategori:

Den FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke er designet til at opfylde dine behov, uanset hvilket arbejde du udfører. Med sit stilfulde sort og antrazitgrå design kombinerer jakken funktionalitet og æstetik på en enestående måde. Den detaljerede konstruktion giver dig mulighed for ubesværet bevægelse, så du kan fokusere på dit arbejde uden begrænsninger.

Jakken er udstyret med et forlænget bagstykke med læg, der giver ekstra bevægelighed og komfort. De forstærkede albuer sikrer holdbarheden og beskyttelsen, mens de to rummelige stiklommer og to brystlommer med klap giver dig rigelig opbevaringsplads til dine væsentlige redskaber og personlige ejendele. Den højre brystlomme har endda en strop med en D-ring, perfekt til at fæstne ID-kort eller andre accessories.

Uanset om du arbejder inden for byggeri, håndværk, landbrug eller andre erhverv, vil FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken være din pålidelige følgesvend. Den er skabt til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold og vil være med dig dag efter dag, år efter år.

Investér i kvalitet, funktionalitet og stil med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken. Lad ikke din beklædning begrænse din præstation – vælg en jakke, der er lige så dedikeret til dit arbejde, som du er. Gør dig klar til at føle dig selvsikker og komfortabel under hver opgave – FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken går aldrig på kompromis med hverken design eller funktion. Gør dig klar til at træde ind i en ny dimension af arbejdstøj med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Sort/Antrazitgrå-S”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.