Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Tomato Red-M

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Få stil til arbejdet med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke. Holdbarhed, komfort og stil i et lækkert design. Perfekt til professionel brug.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195307945 Kategori:

FE-Engel Galaxy arbejdsjakken i antrazitgrå/tomatrød er det ultimative valg for den moderne håndværker, der kræver både stil og funktionalitet på arbejdspladsen. Denne jakke er ikke bare en jakke – den er en pålidelig og praktisk arbejdskammerat, der vil følge dig i tykt og tyndt.
Med sit forlængede bagstykke og læg for øget bevægelighed giver denne arbejdsjakke dig den frihed, du har brug for til at udføre dine opgaver effektivt og ubesværet. Panel over lynlåsen i fronten giver ekstra beskyttelse, mens de forstærkede albuer sikrer holdbarheden, selv under de mest udfordrende arbejdsforhold.
Du vil elske de to rummelige stiklommer, som giver dig mulighed for at opbevare dine værktøjer og personlige ejendele sikkert og inden for rækkevidde. Jakken har også to brystlommer med klap, hvoraf den ene har en praktisk strop med en D-ring, perfekt til fæstning af fx et ID-kort eller nøgler.
Designet i en smart antrazitgrå farve med kontrastfarven tomatrød tilføjer denne jakke et stilfuldt touch til din arbejdsdag. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, vil FE-Engel Galaxy arbejdsjakken være din trofaste følgesvend og sikre, at du altid ser godt ud, mens du får arbejdet gjort.
Invester i kvalitet, komfort og stil med FE-Engel Galaxy arbejdsjakken – det er mere end bare en jakke, det er en livsstil. Gør dig klar til at indtage arbejdsdagen med selvtillid og elegance med denne fantastiske arbejdsjakke fra FE-Engel. Gør dig klar til at erobre verden, en opgave ad gangen – vælg FE-Engel Galaxy arbejdsjakken i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Tomato Red-M”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.