Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-6XL

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

Oplev ultimativ komfort og stil med FE-Engel Galaxy arbejdsjakken i antrazitgrå & sort. Skræddersyet til den krævende arbejdsdag i str. 6XL.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195307911 Kategori:

Forestil dig at have på dig FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken i antrazitgrå/Sort – en jakke, der ikke kun er funktionel, men også stilfuld og komfortabel. Denne jakke er designet til at imødekomme behovene hos dem, der arbejder hårdt hver dag.

Med et forlænget bagstykke og læg ved skuldrene får du en utrolig bevægelighed, så du kan udføre dine opgaver med lethed. Jakken er udstyret med et panel over lynlåsen i front, der giver ekstra beskyttelse mod vind og vejr. De forstærkede albuer sikrer holdbarheden, selv under de mest krævende arbejdsforhold.

Med to rummelige stiklommer har du altid plads til at have dine værktøjer og personlige ejendele inden for rækkevidde. De to brystlommer med klap og den højre lomme med en strop med en D-ring giver dig mulighed for at fæstne f.eks. dit ID-kort eller andre små genstande sikkert.

Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, vil FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken holde dig varm og beskytte dig mod elementerne. Jakken er ikke kun praktisk, men også stilfuld med sit moderne design i antrazitgrå og sort, der sikrer, at du ser godt ud, uanset hvor du er.

Invester i kvalitet med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken og oplev den ultimative kombination af funktionalitet og stil. Gør din arbejdsdag lidt lettere med en jakke, der er skabt til at klare alt, hvad du måtte stå overfor. Tag styringen over din arbejdsdag med denne jakke, der hjælper dig med at nå dine mål og se godt ud imens.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-6XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.