Tilbud!

Sikkerhedsstøvler Cofra Ascent S3 SRC (43)

560 kr.

Optimal beskyttelse og komfort. Cofra Ascent S3 SRC sikkerhedsstøvler til alle dine eventyr. Ideel til arbejde, vandring og outdoor-aktiviteter. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800128202306 Kategori:

Med Cofra Ascent S3 SRC sikkerhedsstøvlerne kan du gå gennem dine arbejdsdage med selvtillid og beskyttelse. Disse støvler er skabt til at møde de højeste standarder for sikkerhed og komfort, og de vil ikke skuffe dig.

Den holdbare konstruktion af disse sikkerhedsstøvler garanterer langvarig brug, uanset de udfordringer du står overfor i dit arbejdsmiljø. Lavet af høj kvalitets polyuretan, er disse støvler både vandtætte og åndbare, hvilket gør dem ideelle til både indendørs og udendørs arbejde under alle vejrforhold.

Med en S3 SRC klassifikation opfylder disse sikkerhedsstøvler de strenge krav til en række arbejdsmiljøer. De beskytter dine fødder mod skarpe genstande, stød og gør arbejdet mere sikkert og behageligt. Du kan have tillid til, at Cofra Ascent S3 SRC støvlerne giver dig den nødvendige støtte og beskyttelse hele dagen lang.

Ud over deres funktionalitet, har disse sikkerhedsstøvler også et stilfuldt design, der skiller sig ud. Der er ingen grund til at gå på kompromis med udseendet for sikkerhedens skyld – med disse støvler kan du få det bedste af begge verdener.

Uanset om du arbejder på byggepladsen, i lagerhallen eller et hvilket som helst andet miljø, hvor sikkerhed er vigtig, vil Cofra Ascent S3 SRC sikkerhedsstøvlerne være din pålidelige partner. Invester i kvalitet, komfort og beskyttelse med disse støvler, og oplev en ny dimension af arbejdssikkerhed. Lad dine fødder føle sig trygge og støttede med hver eneste skridt – Cofra Ascent S3 SRC sikkerhedsstøvlerne giver dig den beskyttelse, du fortjener. Gør det rigtige valg for din sikkerhed og komfort – vælg Cofra Ascent S3 SRC sikkerhedsstøvlerne i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sikkerhedsstøvler Cofra Ascent S3 SRC (43)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.