Tilbud!

Sikkerhedssko OMP PRO SPORT Grå 39

Original price was: 774 kr..Current price is: 724 kr..

Fremragende komfort og beskyttelse i et stilfuldt design. Køb nu og tag dine skridt med tillid. Besøg vores hjemmeside i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800238711821 Kategori:

Tag din arbejdsdag til nye højder med Sikkerhedssko OMP PRO SPORT i en elegant grå farve og størrelse 39. Disse sko er ikke bare sko – de er din trofaste følgesvend, der giver dig den ultimative beskyttelse og komfort hele dagen lang.

Med en konstruktion af slidstærkt mikrofiber er disse sikkerhedssøko holdbare og skabt til at modstå selv de hårdeste arbejdsmiljøer. Anti-skrid sålen giver dig et solidt fodfæste på selv glatte overflader, så du kan bevæge dig trygt og sikkert rundt.

OMP PRO SPORT sikkerhedssko er designet til at være åndbare, så dine fødder forbliver friske og komfortable, selv efter mange timers hårdt arbejde. Du kan sige farvel til ubehag og velkomme en ny standard for bekvemmelighed.

Disse sko er ikke kun komfortable og beskyttende, men de er også oliebestandige, hvilket gør dem ideelle til arbejdspladser, hvor der kan forekomme spild af olier eller andre væsker. Du behøver ikke længere bekymre dig om glidende eller skadelige situationer – OMP PRO SPORT sikkerhedssko har det hele under kontrol.

Med en S1P klassificering lever disse sikkerhedssko op til de højeste standarder for sikkerhed og beskyttelse. Derudover har de en letvægtssål af X-Lite materiale, der giver en behagelig følelse af at svæve på skyer, selv når du står på dine fødder hele dagen.

Så invester i dig selv og dine fødder med Sikkerhedssko OMP PRO SPORT. Lad ikke noget komme i vejen for din produktivitet og komfort – vær forberedt på alt med disse sko ved din side. Gør din arbejdsdag lettere, mere sikker og mere behagelig med disse førsteklasses sikkerhedssko. Din fremtidige selv vil takke dig.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sikkerhedssko OMP PRO SPORT Grå 39”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.