Tilbud!

Sikkerhedssko OMP MECCANICA PRO SPORT Orange S1P

Original price was: 620 kr..Current price is: 544 kr..

Beskyttelse i topklasse med stil. OMP MECCANICA PRO SPORT Sikkerhedssko i trendy orange farve – Perfekt til den modebevidste professionelle.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800160369026 Kategori:

Sikkerhedssko OMP MECCANICA PRO SPORT Orange S1P er den ultimative kombination af stil, komfort og sikkerhed til din arbejdsdag. Disse sikkerhedssko er designet med fokus på at beskytte dine fødder mod enhver form for risiko, samtidig med at de sikrer en behagelig arbejdsoplevelse hele dagen.

Med en elegant orange og grå farvekombination skiller disse sikkerhedssko sig ud i mængden og giver dig mulighed for at arbejde med stil. Lavet af slidstærkt mikrofiber, Kevlar og Kara-materialer, er disse sko bygget til at modstå selv de mest krævende arbejdsforhold.

OMP MECCANICA PRO SPORT Orange S1P sikkerhedssko er certificeret med S1P-standard, hvilket betyder, at de opfylder de højeste sikkerhedsstandarder og giver dig ro i sindet i din arbejdsdag. Den lette og fleksible sål sikrer optimal bevægelsesfrihed, mens stålkappen beskytter dine tæer mod potentielle farer.

Uanset om du arbejder på byggepladsen, i lageret eller et helt andet sted, er disse sikkerhedssko det ideelle valg for dig, der sætter pris på kvalitet, komfort og sikkerhed. Tag skridtet mod en mere sikker og stilfuld arbejdsdag med Sikkerhedssko OMP MECCANICA PRO SPORT Orange S1P.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sikkerhedssko OMP MECCANICA PRO SPORT Orange S1P”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.