Tilbud!

Sikkerhedssko Cofra Ascent S3 40

Original price was: 728 kr..Current price is: 584 kr..

Sikkerhedssko Cofra Ascent S3 40 – Hold dine fødder sikre og komfortable hele dagen med disse lette sko. Ideel til alle typer arbejdsmiljøer. Beskyt dine fødder i stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11936800125862084 Kategori:

Skrid trygt og sikkert frem i Cofra Ascent S3 sikkerhedsskoene. Disse sko er ikke bare stilfulde, de er også designet med fokus på din sikkerhed og komfort. Ved hjælp af det bedste kvalitetsmateriale såsom polyuretan, læder og polyester, garanterer disse sko en langvarig holdbarhed og ydeevne.

Med deres vandtætte egenskaber kan du nu arbejde uden at bekymre dig om våde fødder, mens den åndbare konstruktion sikrer, at dine fødder forbliver friske og komfortable hele dagen. Cofra Ascent S3 sikkerhedsskoene er designet i overensstemmelse med sikkerhedsstandarderne S3, hvilket betyder, at de beskytter dine fødder mod potentielle farer og skader.

Deres stilfulde og moderne look gør det nemt at kombinere dem med din arbejdsuniform eller dine hverdagsoutfits. Uanset om du arbejder i bygge- og anlægsbranchen, på fabrik eller i lagermiljøer, vil Cofra Ascent S3 sikkerhedsskoene være din pålidelige følgesvend.

Så træd trygt fremad med Cofra Ascent S3 sikkerhedsskoene og oplev den perfekte kombination af stil, komfort og sikkerhed. Til en pris på kun 584,00 DKK kan du investere i dine fødders sikkerhed og velvære. Tag det næste skridt mod en mere sikker og behagelig arbejdsdag – vælg Cofra Ascent S3 sikkerhedsskoene i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sikkerhedssko Cofra Ascent S3 40”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.