otto schachner Worklife Cool str. 9 100% vandtæt (34819090)

39 kr.

Oplev den ultimative komfort med otto schachner Worklife Cool strømper. 100% vandtætte og perfekte til en aktiv livsstil.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400193440874 Kategori:

Otto Schachner Worklife Cool str. 9 100% vandtæt arbejdshandsker er den ultimative beskyttelse til dine hænder under alle forhold. Uanset om du arbejder i regnvejr, sne eller støvede miljøer, kan disse handske holde dine hænder tørre og beskyttede takket være deres vandtætte egenskaber og høje kvalitet.

Handsken er designet med fokus på komfort og holdbarhed. Den sømløse konstruktion og ribkrave sikrer en behagelig pasform, mens belægningen af latex giver en robust overflade, der sikrer godt greb og beskyttelse mod skarpe genstande. Handsken er uforet, hvilket gør den åndbar og perfekt til langvarig brug.

Med kategori II-certificering opfylder disse arbejdshandsker de højeste sikkerhedsstandarder og er ideelle til brug i forskellige brancher. Deres dobbelte belægning i blød latex og handflade dyppet med sort sandy overflade giver enestående slidstyrke og tåler selv de mest krævende arbejdsopgaver.

Otto Schachner Worklife Cool arbejdshandsker er testet og godkendt i henhold til EN 388:2016 og EN 420:2003+A1:2009 standarder, hvilket garanterer deres kvalitet og pålidelighed. Med deres alsidige anvendelsesmuligheder og overlegne beskyttelsesegenskaber, er disse handske det perfekte valg til professionelle, håndværkere og gør-det-selv-entusiaster, der ønsker det bedste for deres hænder.

Invester i dine hænder og få fat i et par Otto Schachner Worklife Cool arbejdshandsker i dag. Lad ikke dine hænder være sårbare over for elementernes luner – beskyt dem med stil, komfort og pålidelighed. Vælg kvalitet, vælg Otto Schachner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “otto schachner Worklife Cool str. 9 100% vandtæt (34819090)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.