otto schachner Worklife Cool str. 8 100% vandtæt (34819080)

36 kr.

Optimal beskyttelse og stil mødes med Worklife Cool str. 8. 100% vandtæt materiale sikrer komfort hele dagen. Køb nu og oplev forskellen.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991400193440873 Kategori:

Otto Schachner Worklife Cool str. 8 100% vandtæt handske er det ultimative valg til dine arbejdsopgaver, der kræver beskyttelse mod vand og snavs. Med et basismateriale af polyester og en sømløs konstruktion med ribkrave, tilbyder disse handsker dig en behagelig og sikker pasform, der holder dine hænder tørre og komfortable hele dagen.

Med en belægning af latex og en ru overflade giver disse handsker dig et sikkert greb og fremragende slidstyrke, så du kan udføre dine opgaver med tillid og lethed. Handskerne er uforet, hvilket gør dem åndbare og velegnede til langvarig brug uden at gå på kompromis med komforten.

Klassificeret som Kategori II og testet i henhold til EN 388:2016 og EN 420:2003+A1:2009 standarder, garanterer disse handsker en pålidelig beskyttelse og holdbarhed i krævende arbejdsmiljøer. Deres dobbeltbelægning i kompakt latex og handfladedypning med en sort sandy overflade sikrer, at du har den nødvendige greb og kontrol til at håndtere forskellige materialer og opgaver.

Otto Schachner Worklife Cool 100% vandtæt handske er designet til at imødekomme behovene på arbejdspladsen og sikre, at du kan udføre dine opgaver med høj præcision og komfort. Med deres holdbare design og vandtætte egenskaber er disse handsker det perfekte valg til håndtering af både våde og tørre materialer, så du kan fokusere på dit arbejde uden bekymringer.

Invester i kvalitetshandsker, der beskytter dine hænder og giver dig den nødvendige støtte til at udføre dit arbejde effektivt. Otto Schachner Worklife Cool 100% vandtæt handske er din pålidelige partner på arbejdspladsen, der kombinerer funktionalitet, komfort og holdbarhed i én praktisk løsning. Optimer din arbejdsdag og opnå fremragende resultater med disse alsidige og pålidelige handsker.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “otto schachner Worklife Cool str. 8 100% vandtæt (34819080)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.