otto schachner OS-Flex træsko – med kappe str. 41 (870104)

553 kr.

Optimer din komfort og stil med otto schachner OS-Flex træsko. Ergonomisk design, letvægt og åndbart materiale – perfekt til lange dage på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991402088330926 Kategori:

Otto Schachner OS-Flex træsko er det ultimative valg for dig, der ønsker både stil og komfort på arbejdspladsen. Disse træsko i størrelse 41 kombinerer en trendy kappe med en stødabsorberende PU-sål, der gør dem perfekte til lange arbejdsdage. Med deres skridhæmmende sål i SRC-klassifikationen kan du være sikker på et solidt fodfæste på alle overflader.

Denne model er designet til at give dig den bedst mulige beskyttelse uden at gå på kompromis med din komfort. De er olie- og benzinbestandige, hvilket gør dem ideelle til industrielle miljøer. Derudover er sålen varmeresistent op til 140° C, så du kan arbejde sikkert, selv i varme forhold.

Otto Schachner OS-Flex træsko er certificeret efter EN ISO 20347 O2 SRC-standarderne og har en vidde på 12 for ekstra bekvem pasform. De har også en polstret vrist og en antibakteriel Cambrelle-fór, der holder dine fødder friske hele dagen. Disse træsko er det perfekte valg for fagfolk, der ønsker at skille sig ud med stil, samtidig med at de har det godt på arbejdet.

Så hvis du leder efter træsko, der kombinerer sikkerhed, komfort og stil, er Otto Schachner OS-Flex træsko det ideelle valg for dig. Gør dig klar til at erobre arbejdsdagen med selvtillid og stil med disse fantastiske træsko på dine fødder. Investér i din arbejdsdag med Otto Schachner OS-Flex træsko – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “otto schachner OS-Flex træsko – med kappe str. 41 (870104)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.