otto schachner 1st Winter Dry, tæt, m/manchet str. 11 (34703110)

186 kr.

Opdag den ultimative kombination af stil og funktionalitet med otto schachner 1st Winter Dry handsker. Ideel til vintervejr. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991402088362511 Kategori:

Denne vinterhandske fra otto schachner er en perfekt kombination af stil, funktionalitet og komfort. Med en tæt pasform og manchet i størrelse 11 garanterer denne handske dig optimal bevægelsesfrihed og beskyttelse mod elementerne, når du er ude i det kolde vejr.

Handfladen på handsken er lavet af slidstærkt polyuretan med en diskret prægning, der giver dig et solidt greb og øget holdbarhed. Overhanden er fremstillet af fleksibelt nylon, der sikrer, at handsken føles let og behagelig at have på, samtidig med at den beskytter dine hænder mod vind og vejr.

Den smarte manchet på handsken giver ekstra beskyttelse mod sne, regn og kulde, samtidig med at den sikrer, at handsken sidder godt fast omkring håndleddet. Med et for af bambus og microfiber i handfladen og PrimaLoft-for i overhanden kan du være sikker på at holde dine hænder varme og tørre hele dagen lang.

Denne sorte handske har smarte forstærkninger på fingerspidserne, der giver dig ekstra holdbarhed og beskyttelse, mens de reflekterende detaljer gør dig mere synlig i dårlige lysforhold. Handsken har også en vandtæt membran, der sikrer, at dine hænder forbliver tørre, selv i de vådeste vejrforhold.

Med en kategori II kvalitetsvurdering og en karakteristik af A/B er denne otto schachner vinterhandske det ideelle valg for enhver, der ønsker en pålidelig og stilfuld handske, der kan holde til alt, hvad vinteren har at byde på. Tag styringen over dine udendørs aktiviteter med denne førsteklasses vinterhandske, der er skabt til at holde dig varm og komfortabel hele vinteren igennem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “otto schachner 1st Winter Dry, tæt, m/manchet str. 11 (34703110)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.