Tilbud!

Mascot St Moritz Safe Arctic Pilotjakke 00534-880

Original price was: 1.911 kr..Current price is: 1.433 kr..

Få maksimal beskyttelse mod kulde med Mascot St Moritz Arctic Pilotjakken. Vandtæt, vindtæt og isoleret – din perfekte følgesvend i kolde vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501856647868 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og beskyttelse mod de barske vintervejr med Mascot St. Moritz Safe Arctic Pilotjakke 00534-880. Denne eksklusive jakke kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed på en måde, der vil imponere selv den mest krævende bruger.

Uanset om du er ude og flyve, arbejder udendørs eller bare nyder en vinterdag i naturen, vil denne jakke sikre, at du holder dig varm og tør i enhver situation. Med sit åndbare, vind- og vandtætte MASCOTEX® materiale og tapede sømme er du beskyttet mod elementernes rasen, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Jakken er designet med en luksuriøs pelsforing i kroppen og quiltet foring i ærmerne, hvilket giver en behagelig og varmende følelse, selv på de koldeste dage. Lukningen med lynlås og det indvendige vindfang sikrer, at vinden holdes ude, mens ribkanterne i nedre kant og ved håndledene giver jakken en perfekt pasform og beskyttelse mod træk.

Denne jakke er ikke kun praktisk, den er også stilfuld og moderne med sit elegante design og flotte detaljer. Uanset om du er på arbejde eller fritid, vil Mascot St. Moritz Safe Arctic Pilotjakke 00534-880 være din trofaste følgesvend gennem vinteren.

Invester i kvalitet og holdbarhed med denne fantastiske jakke fra Mascot, og oplev en ny standard for vinterbeklædning. Lad dig inspirere til at udforske verden omkring dig, vel vidende at du er godt beskyttet og stilsikkert klædt på. Vælg Mascot St. Moritz Safe Arctic Pilotjakke 00534-880 og tag imod vinterens udfordringer med tillid og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot St Moritz Safe Arctic Pilotjakke 00534-880”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.