Tilbud!

Mascot Footwear Flex Sikkerhedsstøvle F0128-775

Original price was: 1.499 kr..Current price is: 1.124 kr..

“Mascot Flex sikkerhedsstøvlen: Letvægt, enestående komfort og skridsikker sål. Perfekt til lange arbejdsdage på alle typer af underlag. Køb nu.”

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501213475062 Kategori:

Træd ind i et nyt niveau af komfort, sikkerhed og stil med Mascot Footwear Flex sikkerhedsstøvle F0128-775. Denne støvle er ikke bare en almindelig arbejdsstøvle; den er designet til at løfte dine arbejdsdage med sin overlegne kvalitet og funktionalitet.

Med en indlægssål, der er specielt udviklet til at optimere svangstøtten, vil du opleve en ny form for støtte og komfort, der vil modvirke tendensen til platfod og holde dine fødder velafbalancerede selv under de længste arbejdsdage. Den forreste del af skoen er utroligt fleksibel og bøjer sig naturligt med din fods bevægelser, hvilket giver dig en smidig og behagelig gangart, selv på ujævnt terræn.

Sikkerheden er også i højsædet med denne støvle. Tåkappen er lavet af letvægtskompositmateriale, der er helt fri for metal, hvilket ikke kun giver dig den nødvendige beskyttelse mod stød og tryk, men også gør støvlen lettere og mere behagelig at have på. Med Mascot Footwear Flex sikkerhedsstøvle behøver du ikke gå på kompromis med sikkerheden for at opnå komfort.

Stilen er bestemt heller ikke glemt i designet af denne støvle. Den har et moderne og sporty udseende, der vil få dig til at skille dig ud på arbejdspladsen. Uanset om du arbejder inden for byggeri, lager, eller andre fysiske job, vil du føle dig selvsikker og stolt over at bære denne stilfulde sikkerhedsstøvle.

Mascot Footwear Flex sikkerhedsstøvle F0128-775 er det ultimative valg for dig, der ønsker det bedste inden for komfort, sikkerhed og stil. Lad dine fødder opleve en ny dimension af velvære, mens du arbejder med tillid og lethed hver eneste dag. Gør dig selv en tjeneste og invester i en støvle, der virkelig sætter dine behov og velvære i højsædet. Med Mascot Footwear Flex sikkerhedsstøvle er du garanteret en arbejdsdag i komfortabel og sikker balance.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Footwear Flex Sikkerhedsstøvle F0128-775”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.