Tilbud!

Mascot Footwear Energy Sikkerhedssko F0131-849

Original price was: 1.336 kr..Current price is: 1.002 kr..

Med Mascot Energy sikkerhedssko er komfort og sikkerhed i top. Robuste sko med støddæmpning og slidstærkt design. Tilgængelig hos os.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501217033789 Kategori:

er ingen metalsøm i tåområdet. Let og fleksibel sko med god stødabsorbering. Skoen har en praktisk kraftig snøre og en skridhæmmende og fleksibel ydersål af PU/PU-materiale, der er ekstremt skridsikker og giver en god stødabsorption. Mascot Footwear Energy sikkerhedssko F0131-849 er designet til at levere komfort og sikkerhed i høj kvalitet til professionelle, der arbejder lange dage på deres fødder.

Med en overdel lavet af slidstærkt tekstil og en udtagelig indersål med optimal svangstøtte, er disse sikkerhedssko perfekte til dem, der har brug for ekstra støtte og komfort i løbet af deres arbejdsdag. Den forreste del af skoen er designet til at bøje naturligt med foden og sikre maksimal bevægelsesfrihed, mens den komposit tåkappe beskytter dine tæer uden at tilføje ekstra vægt.

Udover at være let og fleksibel har denne sko en fremragende stødabsorbering, der hjælper med at mindske belastningen på dine fødder og led, selv under de mest krævende arbejdsforhold. Den kraftige snørelukning sikrer en sikker pasform, mens den skridhæmmende ydersål af PU/PU-materiale giver fremragende greb på alle overflader og beskytter mod skid og fald.

Med Mascot Footwear Energy sikkerhedssko F0131-849 kan du arbejde med tillid og komfort hver dag. Uanset om du arbejder på byggepladsen, i lageret eller på fabrikken, vil disse sko sikre, at dine fødder er beskyttet mod potentielle farer, samtidig med at de holder dig komfortabel og støttet hele dagen lang. Giv dine fødder den kvalitet og pålidelighed, de fortjener med Mascot Footwear Energy sikkerhedssko F0131-849.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Footwear Energy Sikkerhedssko F0131-849”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.