Mascot flyverdragt til børn (Azurblå/Mørk Marine, 104)

1.336 kr.

Hold dit barn varmt og tørt med Mascot flyverdragten. Vandafvisende og slidstærk med reflekser til ekstra sikkerhed. Perfekt til leg og eventyr.

Køb her

Varenummer (SKU): 11240401734448803 Kategori:

Drømmer dit barn om at udforske verden og lege uden bekymringer i enhver slags vejr? Så er Mascots flyverdragt til børn den ideelle ledsager. Denne fortryllende azurblå og mørke marine flyverdragt i størrelse 104 er ikke kun stilfuld, men også yderst funktionel.

Med sit vind- og vandtætte design og tapede sømme giver denne flyverdragt den ultimative beskyttelse mod elementerne. Når regnen sile ned eller blæsten tager til, kan dit barn trygt udforske naturen, da denne flyverdragt sikrer, at de forbliver varme og tørre hele dagen.

Men det stopper ikke der. Denne flyverdragt er også åndbar og foret med CLIMASCOT® Lightweight Insulation, der effektivt holder på kropsvarmen, selv når temperaturerne falder. Den aftagelige hætte med for tilføjer ekstra varme og beskyttelse, så dit barn kan udforske verden med lethed og komfort.

Denne Mascot flyverdragt er designet til at være både praktisk og komfortabel med ribstrikkede manchetter, der øger komforten og holder vinden ude. Dit barn vil elske at have fri bevægelighed til at lege, udforske og være aktiv uden at blive begrænset af deres tøj.

Giv dit barn muligheden for at skabe uforglemmelige oplevelser i naturen med denne Mascot flyverdragt. Lad dem drømme stort, udforske frit og være beskyttet uanset vejrforholdene. Køb denne flyverdragt i dag og se dit barn stråle af glæde og eventyrlyst i enhver situation.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot flyverdragt til børn (Azurblå/Mørk Marine, 104)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.