Tilbud!

Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser 15590-231

937 kr.

Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser 15590-231 beskytter dig mod elementerne med vandtæt og vindtæt materiale, samtidig med at de er åndbare og behagelige at have på. Gør klar til alle slags vejrforhold.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348501181304847 Kategori:

Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser 15590-231 er det ultimative valg for dig, der ønsker maksimal beskyttelse og komfort under alle vejrforhold. Disse overtræksbukser kombinerer høj kvalitet, funktionelt design og sikkerhed i ét enestående produkt.

Med deres åndbare, vind- og vandtætte egenskaber samt tapede sømme sikrer Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser dig fuldstændig beskyttelse mod elementerne, uanset hvor du befinder dig. Du kan arbejde i al slags vejr med ro i sindet, velvidende om at du er godt beskyttet.

Overtræksbukserne er designet med et fór af let materiale, der øger komforten og giver dig bevægelsesfrihed til at udføre dine opgaver uden begrænsninger. Elastik og snøreregulering i taljen sikrer en behagelig pasform, så du kan bevæge dig frit hele dagen.

Med knælommer, der kan reguleres, kan du nemt placere knæpuder optimalt i forhold til dine knæ og undgå ubehag under arbejdet. Dette ergonomiske design sikrer, at du kan arbejde både effektivt og komfortabelt uden at gå på kompromis med din sikkerhed og velvære.

Det ekstra lange lynlåsdesign gør det let at tage overtræksbukserne af og på, så du kan skifte mellem forskellige lag efter behov og opretholde en optimal kropstemperatur hele dagen.

Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser 15590-231 er det ideelle valg til alle, der sætter pris på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Uanset om du arbejder udendørs, i våde miljøer eller har brug for ekstra beskyttelse, vil disse overtræksbukser opfylde dine behov og mere til. Invester i dit arbejdsmiljø og tag din sikkerhed til næste niveau med Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Belfast Safe Supreme Overtræksbukser 15590-231”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.