Tilbud!

Mascot Afife Safe Young Parka 09030-025

Original price was: 2.624 kr..Current price is: 1.968 kr..

Hold dig varm og stilfuld med Mascot Afife Safe Young Parka. Vind- og vandtæt med masser af lommer – den perfekte jakke til udendørs arbejde.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500944309116 Kategori:

Mascot Afife Safe Young Parka 09030-025 er mere end bare en jakke – det er din ultimative følgesvend til arbejde og fritid. Designet med fokus på både stil og funktionalitet, er denne parka en pålidelig partner i enhver vejrforhold.

Denne parka er lavet af åndbart, vind- og vandtæt MASCOTEX® materiale med tapede sømme, hvilket sikrer, at du forbliver tør og komfortabel under alle forhold. Den aftagelige forede hætte tilbyder ekstra beskyttelse mod elementerne og kan justeres efter dine præferencer.

Det unikke ved Mascot Afife Safe Young Parka er den indvendige quiltede jakke, der kan anvendes separat. Med en ribkrave og praktiske lommer, tilføjer den ekstra varme på kolde dage, mens den stadig bevarer en stilfuld og moderne æstetik.

Formskårne ærmer og justerbare manchetter sikrer en perfekt pasform og bevægelsesfrihed, så du kan udføre dine opgaver uden begrænsninger. Denne parka er designet med praktiske detaljer, såsom lynlås-lukning og lommer til opbevaring af dine personlige ejendele.

Uanset om du arbejder udendørs, er på eventyr eller bare nyder en gåtur i naturen, vil Mascot Afife Safe Young Parka være din pålidelige og stilfulde følgesvend. Invester i kvalitet, komfort og funktion med denne alsidige parka, der vil sikre, at du altid er klar til det næste eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Afife Safe Young Parka 09030-025”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.