Kansas/Fristads Gen Y Fireworker Knickers (Grå, 46)

688 kr.

Kraftfuld beskyttelse og komfort med Kansas/Fristads Gen Y Fireworker Knickers. Ideel til dig, der vil være sikker og stilfuld på arbejdet.

Køb her

Varenummer (SKU): 11240401373643239 Kategori:

Tag din arbejdsuniform til det næste niveau med Kansas/Fristads Gen Y Fireworker Knickers i grå, størrelse 46. Disse knickers er ikke kun stilfulde, men også utroligt praktiske og holdbare til din daglige arbejdsdag.

Designet med to løsthængende udvendige lommer, hvoraf den ene har en ekstra lomme og den anden har tre mindre lommer samt værktøjsstropper, giver dig mulighed for nem adgang til dine vigtigste værktøjer og udstyr. Derudover har knickersene to forlommer og to baglommer i stærkt Cordura materiale samt en D-ring for ekstra bekvemmelighed. Hammerstropper på hver side sikrer, at du altid har dine værktøjer lige ved hånden.

Den flerfunktionelle lomme på låret med en tommestoklomme gør det nemt at opbevare og holde styr på dine måleværktøjer, mens du arbejder. Uanset om du er på byggepladsen, værkstedet eller et hvilket som helst arbejdssted, vil disse knickers matche din workwear-stil og sikre, at du ser professionel ud hele dagen.

Med fokus på både funktionalitet og komfort er disse knickers lavet af materialer af høj kvalitet, der er designet til at holde til selv de mest krævende arbejdsopgaver. Tag din arbejdsuniform til det næste niveau og invester i Kansas/Fristads Gen Y Fireworker Knickers for en stilfuld og praktisk arbejdsdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kansas/Fristads Gen Y Fireworker Knickers (Grå, 46)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.