ICM HKSDK S90 SB E Træsko str. 44 (2400286)

1.133 kr.

Få komfort og stil med ICM HKSDK S90 SB E træsko. Med en blød sål og stilfuldt design er disse træsko det perfekte valg til din hverdag.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991402088367036 Kategori:

ICM HKSDK S90 SB E Træsko i størrelse 44 (2400286) er den perfekte ledsager til dig, der arbejder i et krævende miljø, hvor sikkerhed og komfort er af største vigtighed. Disse lette og fleksible sikkerhedstræsko er udviklet med en ergonomisk og stødabsorberende ENERGY-sål, der giver dig den nødvendige støtte og komfort dagen lang.

Med en ENERGY-sål bliver det mere behageligt at bevæge sig rundt på hårde overflader, samtidig med at træthed og risikoen for skader mindskes markant. Den indbyggede tåkappe i stål sørger desuden for ekstra beskyttelse af dine fødder i et ellers uforudsigeligt arbejdsmiljø.

Disse træsko er designet til at kunne modstå oliedråber, syrer og benzin, hvilket gør dem ideelle til brug i forskellige arbejdsmiljøer, hvor kemikalier og andre potentielt skadelige stoffer er en del af din dagligdag. Med EN 345 SB E-sikkerhedsgodkendelsen kan du føle dig tryg og sikker, velvidende om at dine fødder er beskyttet i overensstemmelse med de højeste standarder.

Uanset om du arbejder inden for industri, byggeri eller andre fysiske erhverv, vil ICM HKSDK S90 SB E Træsko i størrelse 44 (2400286) være din pålidelige partner, der støtter dig gennem lange arbejdsdage med komfort og beskyttelse i højsædet. Invester i dit velbefindende og sikkerhed med disse træsko, der forener funktionalitet, holdbarhed og stil på en enestående måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ICM HKSDK S90 SB E Træsko str. 44 (2400286)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.