ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvle Str. 44 (2045210)

1.363 kr.

Dyk ned i arbejdet med ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvle Str. 44 og oplev komforten og sikkerheden på første hånd.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991402088367035 Kategori:

ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvlen i størrelse 44 er det ultimative valg for dig, der sætter sikkerhed og komfort i højsædet. Denne støvle kombinerer førsteklasses materialer med avanceret teknologi for at give dig den bedst mulige beskyttelse og komfort i hverdagen.

Støvlens høje skaft og overdel i læder giver en optimal støtte til dine fødder og ankler, samtidig med at lynlåsen på siden gør den let at tage af og på. Med PU snudebeskyttelse er dine tæer beskyttet mod stød og slag, så du kan arbejde sikkert og trygt.

Den kraftige økologiske vinterforing er åndbart, slidstærkt og isolerer effektivt mod kulde, så dine fødder holdes varme og tørre uanset vejret. Støvlens tåværn og sømværn af stål giver en ekstra lag beskyttelse mod skarpe genstande og sikrer, at dine fødder forbliver intakte under arbejdet.

Med en AIR sål af EVA og ventilationshuller opnår du en optimal luftcirkulation omkring dine fødder, hvilket reducerer risikoen for fugt og ubehag. Støvlen er desuden antistatisk, hvilket gør den velegnet til arbejde i elektronisk miljø.

ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvlen er designet med fokus på både sikkerhed og komfort, så du kan fokusere på dit arbejde uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller velvære. Med denne støvle får du en pålidelig og holdbar partner, der står fast ved din side under alle forhold. Gør dig selv en tjeneste og invester i din sikkerhed og komfort – vælg ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvlen i størrelse 44 i dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvle Str. 44 (2045210)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.