ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvle str. 43 (2045210)

1.363 kr.

Opnå maksimal sikkerhed og komfort med ICM Cofra New Oder UK sikkerhedsstøvlen i størrelse 43. Ideel til alle industrielle arbejdsmiljøer.

Køb her

Varenummer (SKU): 11991402088367034 Kategori:

ICM Cofra New Oder UK sikkerhedsstøvlen i størrelse 43 er det ultimative valg for dig, der ønsker en kombination af stil, komfort og sikkerhed. Med sit høje skaft og overdel af læder giver denne støvle dig den bedst mulige støtte og beskyttelse, mens den stadig ser fantastisk ud.

Lynlåsen i siden gør det nemt at tage støvlerne af og på, mens PU snudebeskyttelsen sikrer, at dine tæer forbliver intakte. Det kraftige økologiske vinterfor er åndbart, slidstærkt og beskytter dig mod kulde og fugtige forhold, så du altid kan holde dine fødder varme og tørre.

Med en tåværn og sømværn af stål får du den bedst mulige beskyttelse mod stød og skarpe genstande, mens AIR sålen af EVA med ventilation huller sikrer god luftcirkulation og holder dine fødder friske hele dagen. Støvlen er også antistatisk, så du kan arbejde sikkert i områder med elektrisk udstyr.

Uanset om du arbejder på byggepladsen, i lageret eller i andre krævende miljøer, vil ICM Cofra New Oder UK sikkerhedsstøvlen være din pålidelige partner. Med sit stilfulde design og høje komfortniveau får du en støvle, der ikke kun beskytter dig, men også giver dig selvtillid og pålidelighed i din arbejdsdag.

Så invester i din sikkerhed og komfort med ICM Cofra New Oder UK sikkerhedsstøvlen i størrelse 43. Gør dig klar til at tage skridtet mod en mere sikker og stilfuld arbejdsdag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ICM Cofra New Oder UK Sikkerhedsstøvle str. 43 (2045210)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.