Tilbud!

FE-Engel Galaxy Shorts – Antrazitgrå/Sort-100

461 kr.

Unikt design og maksimal komfort. FE-Engel Galaxy Shorts er det perfekte valg til dine outdoor eventyr. Bestil nu og oplev kvalitet på første klasse.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900196636497 Kategori:

Træd ind i en verden af ultimativ komfort og stil med FE-Engel Galaxy Shorts i antrazitgrå/sort. Disse funktionelle arbejdsshorts er designet til at imødekomme dine behov og give dig den optimale, perfekte pasform, der hjælper dig med at få dit arbejde gjort med lethed og stil.

Shortsene er udstyret med mange praktiske detaljer, som både gør dem praktiske og stilfulde. Takket være panelet i indersømmen kan du nyde en behagelig skridtsøm hele dagen lang, mens de to rummelige skrålommer foran giver dig plads til at opbevare vigtige ting tæt på dig.

En strop med en D-ring foran gør det nemt for dig at fastgøre f.eks. dit ID-kort eller nøgler, så du altid har dem lige ved hånden. De to rummelige baglommer med klapper og velcrolukning giver dig ekstra opbevaringsplads, så du kan have det du har brug for med dig.

FE-Engel Galaxy Shorts er ikke kun praktiske, men også stilfulde. Den antrazitgrå/sorte farve giver et moderne og tidløst udtryk, der gør det nemt at kombinere shortsene med din øvrige arbejdsbeklædning. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, vil disse shorts være din trofaste følgesvend.

Så tag din arbejdsdag til nye højder med FE-Engel Galaxy Shorts. Lad komfort og stil gå hånd i hånd, mens du fokuserer på det, der virkelig betyder noget – dit arbejde og din passion.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Shorts – Antrazitgrå/Sort-100”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.