Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Surfer Blue/Sort-S

Original price was: 743 kr..Current price is: 669 kr..

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Surfer Blue/Sort-S. Hold dig beskyttet og stilfuld på arbejdet med denne holdbare og trendy jakke.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195308903 Kategori:

Når du trækker i FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken i den smukke Surfer Blue/Sort-S farve, træder du ind i en verden af stilfuld funktionalitet og komfort. Denne arbejdsjakke er designet til at følge med dig i alle dine eventyr, hvad enten du arbejder hårdt på arbejdspladsen, eller du bare ønsker en pålidelig og holdbar jakke til dine udendørsaktiviteter.

Med et forlænget bagstykke og læg for øget bevægelighed er FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken perfekt til dig, der har brug for fleksibilitet i dine bevægelser. Du vil opleve en frihed og letthed, der gør selv de mest krævende opgaver til en leg.

Den innovative panel over lynlåsen i front tilføjer et moderne touch til jakken og sikrer, at du altid ser skarp ud, uanset hvor du befinder dig. De forstærkede albuer giver ekstra beskyttelse og holdbarhed, så du kan klare alle udfordringer med lethed.

Med to rummelige stiklommer og to brystlommer med klap har du masser af opbevaringsplads til alle dine væsentlige ejendele. Den højre brystlomme har endda en strop med en D-ring, perfekt til fæstning af f.eks. ID-kort, så du altid har det nødvendige lige ved hånden.

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken i Surfer Blue/Sort-S er mere end bare en jakke, den er din pålidelige makker i alt, hvad du foretager dig. Med sit smarte design, holdbarhed og funktionalitet vil denne jakke hurtigt blive din favorit, uanset om du er på arbejde eller fritid. Tag skridtet ind i en verden af kvalitet og stil med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken – du vil ikke fortryde det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Surfer Blue/Sort-S”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.