Tilbud!

FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-4XL

1.018 kr.

Giv dit arbejdsoutfit et stilfuldt løft med FE-Engel Galaxy Arbejdsjakken. Perfekt kombination af komfort, holdbarhed og stil.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272900195335172 Kategori:

Fuldend din arbejdsdag med stil og komfort i FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke i antrazitgrå/sort i størrelse 4XL. Denne jakke er skabt til at imponere både med sit moderne design og dens praktiske funktioner. Uanset om du arbejder indendørs eller udendørs, vil denne jakke være din trofaste følgesvend.

Med sit forlængede bagstykke og læg sikrer jakken øget bevægelighed, så du ubesværet kan udføre dine arbejdsopgaver. Den forstærkede albuer giver ekstra holdbarhed, mens de to rummelige stiklommer og to brystlommer med klap giver dig masser af plads til opbevaring af dine nødvendigheder. Den højre brystlomme har endda en praktisk strop med en D-ring, som gør det muligt at fastgøre f.eks. dit ID-kort.

Det stilfulde panel over lynlåsen i front tilføjer et ekstra touch af elegance til jakken, og dens tidløse farvekombination af antrazitgrå og sort gør den let at kombinere med resten af din arbejdsbeklædning. FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke er ikke kun en jakke – det er en investering i din komfort, stil og professionelle fremtoning.

Kvaliteten og håndværket, der ligger bag hver søm og detalje på denne jakke, er tydelig at se og mærke. Du fortjener det bedste, når det kommer til dit arbejdstøj, og FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke leverer på alle fronter. Lad denne jakke være dit valg, når du ønsker både stil og funktionalitet i din arbejdsdag. Gør dig klar til at skille dig ud og føle dig godt tilpas fra morgen til aften i denne fantastiske jakke fra FE-Engel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “FE-Engel Galaxy Arbejdsjakke – Antrazitgrå/Sort-4XL”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.