Tilbud!

Euro-Dan sort sikkerheds træsko 451-01_35

630 kr.

Opdag komforten og sikkerheden med Euro-Dan sorte sikkerheds træsko. Ideelle til lange arbejdsdage. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 10272902114431257 Kategori:

Spring ind i komfort og sikkerhed med Euro-Dan sort sikkerheds træsko 451-01_35. Disse træsko er designet til at give dig den ultimative beskyttelse og komfort, uanset hvor krævende din arbejdsdag måtte være.

Den brede fodformede Flex sikkerhedstræsko er perfekt til dig, der stiller høje krav til din fodtøj. Uden hælkappe og med polstret vrist og pronose sikrer disse træsko, at dine fødder forbliver komfortable hele dagen lang. Og med den udskiftelige indlægssål kan du tilpasse træskoene præcis efter dine behov.

Euro-Dan træskoene er udstyret med en antistatisk PU-sål, der er varmebestandig op til 140 grader. Du kan roligt arbejde i miljøer med olie og benzin, da sålen er resistent overfor begge dele. Euro-Dan shock Absorber teknologien giver ekstra stødabsorbering, så du kan bevæge dig ubesværet og sikkert rundt på arbejdspladsen.

Den elegante sorte farve gør disse træsko velegnede til enhver arbejdsuniform og sikrer, at du ser professionel ud hele dagen. Med en leveringstid på kun 2-5 hverdage kan du hurtigt få disse træsko i hænderne og opleve den ultimative kombination af sikkerhed og komfort.

Hop ind i et par Euro-Dan sort sikkerheds træsko 451-01_35, og lad dig inspirere af den uovertrufne kvalitet og performance, som disse træsko kan tilbyde dig. Din arbejdsdag vil aldrig være den samme igen med disse træsko på dine fødder. Bestil dem i dag og gør dig klar til en forbedret arbejdsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Euro-Dan sort sikkerheds træsko 451-01_35”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.