Bred fodformet Flex træsko med hælkappe – Græs/Gylle resistent Sort 35

525 kr.

Opgrader din arbejdskomfort med vores græs- og gyllebestandige Flex træsko i sort. Perfekte til lange arbejdsdage og skaber en optimal pasform.

Køb her

Varenummer (SKU): 10201101083001683 Kategori:

Dyrene løber frit rundt på gården, og du bevæger dig ubesværet gennem staldene iført disse fantastiske træsko. Med den brede fodform og hælkappen giver disse Flex træsko dig den komfort og støtte, du har brug for hele dagen lang. Den polstrede vrist og indlægssål i skind sikrer en behagelig oplevelse, selv under de længste arbejdsdage.

Med en antistatisk Polyether-sål, som er varmebestandig op til 140 grader C, kan du være sikker på at dine fødder er godt beskyttet mod både statisk elektricitet og høje temperaturer. Træskoene er også designet til at være græs- og gyllebestandige, så du kan gå roligt rundt på gården, uanset hvilke udfordringer du står overfor.

Euro-Dan Shock Absorber-teknologien giver dig ekstra støddæmpning, så dine fødder ikke bliver trætte, selv efter mange timers arbejde. Denne træsko er designet med en vidde på 13, så du kan være sikker på, at den passer perfekt til din fod.

Disse træsko fås i en stilfuld sort farve, og denne model er i størrelse 35. Uanset om du arbejder på gården, i staldene eller bare nyder et aktivt udendørsliv, vil disse Flex træsko med hælkappe være din trofaste følgesvend.

Invester i dine fødders komfort og sikkerhed med disse træsko, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed på den mest perfekte måde. Gå ikke på kompromis med dine sko – vælg det bedste for dine fødder og dig selv. Din arbejdsdag vil aldrig have været mere behagelig, end når du bærer disse fantastiske Flex træsko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bred fodformet Flex træsko med hælkappe – Græs/Gylle resistent Sort 35”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.