CARHARTT Shorts Rigby Rugged Cargo Shadow – W28

583 kr.

Med CARHARTT Shorts Rigby Rugged Cargo Shadow får du ultimativ komfort, holdbarhed og funktion i én. Perfekt til både arbejde og fritid.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710401176982341 Kategori:

Tag på eventyr med stil og komfort i disse fantastiske CARHARTT Shorts Rigby Rugged Cargo Shadow. Disse shorts er skabt til den moderne eventyrer, der kræver både holdbarhed og bevægelsesfrihed. Fremstillet af 98% bomuld og 2% elastan (spandex), kombinerer disse shorts kvalitet med strækbart materiale for en perfekt pasform og komfort hele dagen.

Med et design der sidder højt i taljen, giver disse shorts dig den perfekte balance mellem stil og funktionalitet. Du kan stole på to forstærkede skrå lommer i fronten til at opbevare dine værdigenstande sikkert. Derudover har disse shorts en ekstra 5. lomme i højre frontlomme samt en praktisk cargolomme på venstre side til ekstra opbevaring på farten.

Udover deres utrolige funktionalitet har disse CARHARTT shorts også et tidløst design i en smuk skyggefarve, der passer perfekt til enhver sæson og lejlighed. Uanset om du er på eventyr i naturen eller blot slapper af i din egen baghave, vil disse shorts være din trofaste følgesvend.

Så gør dig klar til at udforske verden med stil og selvtillid i disse fantastiske CARHARTT Shorts Rigby Rugged Cargo Shadow. Investér i kvalitet, komfort og stil – du fortjener det bedste, og disse shorts giver dig netop det. Køb dem i dag og tag det første skridt mod et liv fyldt med eventyr og selvudfoldelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CARHARTT Shorts Rigby Rugged Cargo Shadow – W28”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.